LOGO

dissabte, 15 de setembre de 2012

BIBLIOTECA ANGEL GUIMERÀ


La Biblioteca Àngel Guimerà va ser inagurada al mes d’agost de 1981 al carrer Ramon Mias, fruit d’un conveni signat entre la Generalitat de Catalunya i l’Ajuntament de Matadepera. Al mes de gener de 1988 es va traslladar al Casal de Cultura, on actualment té la seu, i el 29 de juny de 1999 es va inaugurar l’ampliació i remodelació del local i el nou servei de consulta multimèdia i accés a Internet. A partir del desembre del 2004 la biblioteca passa a ser de titularitat municipal en conveni amb la Diputació de Barcelona. Renova el seu equipament i l’adequa a les noves tecnologies.La informatització de la biblioteca ha significat un canvi remarcable. Com en tots el canvis, els usuaris i l’equip de la biblioteca, s’han enfrontat a una nova concepció de servei bibliotecari a Matadepera: la multiplicació de formats d’informació, els serveis oferts i el treball en xarxa. Tot un conjunt de noves oportunitats per adaptar-nos a la nova societat de la informació.

A mitjans del 2007 es va incorporar el servei de connexió Wi-Fi que permet als usuaris amb ordinador portàtil propi accedir a internet desde la pròpia biblioteca. Aquest servei és a càrrec de la Diputació de Barcelona.

A banda dels serveis habituals en tota biblioteca, la Guimerà acull també cada mes una "Hora del Conte" i un "Club de Lectura", i puntualment, activitats d’animació a la lectura, exposicions, presentacions de llibres i conferències.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada